bussay-pinceszet-csornyefold

Bussay Pincészet – Csörnyeföld

0 Ft-tól

Az orvos-borász, dr. Bussay László neve a magyar borkedvelők számára ismerősen cseng. Itt, Csörnyeföld határában, a Kövecs-hegyen található a pincészet, melyet érdemes meglátogatni!

  • Vélemények 0 Értékelés
    0/5
  • Címkék Nyitvatartás
    Éves
  • Nehézség 1 Enyhe
    1/4
  • Befogadóképesség Nagy
Bussay Pincészet – Csörnyeföld

Rendkívül koncentrált, testes borok vannak itt, kimagaslóan szép savszerkezettel. A borok tölgyfahordóban érnek, nemesednek.

Hogyan is lesz egy orvosból borász? Sokan megpróbálták már megfejteni Bussay doktor titkát, de nehéz erre jó választ adni anélkül, hogy szívnánk egy nagyot Csörnyeföld hegyének levegőjéből. Bussay doktor áldozatos munkájának nyomán a kis zalai település újra felkerült hazánk bortérképére.

Bussay doktor korai halála után lányai viszik tovább a családi pincészetet, a bor szeretetét és várják a látogatókat egy kóstolásra, hogy megmutassák, mitől más egy Bussay Esküvé, mint egy bármilyen fehér cuvée. 🙂

Nyitvatartás: Állandó nyitvatartási időnkben (hétfőtől péntekig 8-15 óra között, szombaton 14-20 óra között) borvásárlás és limitált borkóstolás lehetséges (aktuális kereskedelmi forgalomba levő tételeinkből).

Előzetes egyeztetéssel (nyitvatartási időn kívül is) szervezett borkóstolásra szeretettel várunk mindenkit!

Kapcsolat
Elérhetőségek:

Cím: 8873 Csörnyeföld, Hegy út 2.

Telefon: +36 70 386 9168

E-mail: bussaykft@gmail.com

Weboldal: https://bussaypince.hu/